Vásárlási feltételek:

 

Kertészetünk viszonteladóknak, parképítőknek és faiskolai lerakatosoknak árul növényeket. Kiskereskedelmi forgalmazás nincs, csak és kizárólag az év egy napján, amikor nyílt napot tartunk!!! Erről bővebb tájékoztatást a későbbiekben adunk.

Az árjegyzékben szereplő árak nettó, nagykereskedelmi, telephelyi árak (Viszonteladók, kertépítők számára), az ÁFA-t (27 %) nem tartalmazzák.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!!!

Megrendelésüket fogadjuk faxon, telefonon, e-mail-ben, levélben vagy személyesen. Nagyobb megrendelés esetén engedményeket biztosítunk. Szállítást megbeszélés alapján az ország egész területére 1-7 napon belül vállalunk, akár kertépítők számára is.
 
 
Szállítás szaporítóládákba történik. 
A szaporítóládába a következő mennyisségek férnek el cserép méret szerint:
7x7 cm-36 db
9cm-kerekcserép-20 db
9x9x cm- 21 db
10.5 cm-17 db
12 cm-12 db
14 cm-8 db
17 cm-6 db
19 cm-4 db
 
A növényeinkhez színes etiketett tudunk adni 35Ft/db +Áfa-s áron.
 
Telephelyünk Szigetújfalun (Budapesttől 30 km-re, Szigetszentmiklóstól 15 km-re, Ráckevétől 8 km-re) található (térkép az Elérhetőségek menüpontban). Telephelyen történő önkiszolgáló vásárlás esetén 70.000 Ft felett
5 % kedvezményt biztosítunk. Mindemellett jelen vagyunk a a Flóra Hungaria-n a 445-ös asztalon, ahol évelőkkel és egynyári virágokkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől-Péntekig: 7-16.30 óráig (tavasszal tovább)
Szombat: megbeszélés szerint, tavasszal általában nyitva vagyunk
Vasárnap: Zárva


Telephely címünk: Beretvás és Társai Kertészet, Szigetújfalu, Petőfi Sándor utca vége (A könnyebb eligazodás érdekében a térképet megtalálja az Elérhetőségek menüpontban)